Някои от нашите последни успехи за учебната 2019/2020

Имаме успехи! Да поздравим нашите неуморни ученици!

 • За отличните, много добрите и добри резултати на нашите участници в І и ІІ кръг на Националното състезание по информационни технологии „ИТ-Знайко“.
  Състезателите са от клубовете „Дигитална работилница-2“ (с едно съекипно участие от „Дигитална работилница-1“) и „Компютърна работилница“.
  Ето класирането и сертификатите: Отворете съответните връзки в сайта http://itznayko.bg/…/it-%d0%b7%d0%bd%d0%b0%d0%b9…/2019-2020/
 • Награди от Седми национален конкурс „България в картини и слово“, където ученичките от 10 клас Николета Михалева и Полина Бенчева спечелиха 3 то място с видеоклип „ Защо да видим причудливите скални форми в каньона на река Ръчене в с. Камено поле“.
 • Регионалното управление на образованието – Враца и тази година организира станалия вече традиционен конкурс за електронен урок. В условията на дистанционното обучение много учители създадоха свои електронни уроци, но малко от тях са се осмелили да представят работата си – за участие в конкурса бяха изпратени 8 урока. Комисията ги оцени по обявените критерии и ги класира по следния начин:I място – Петя Лазарова Николова -старши учител по БЕЛ в СУ „Никола Войводов“, ВрацаII място – Лиляна Богданова Бенчева – старши учител по математика в СУ „Васил Левски“, Роман
  https://www.youtube.com/watch?v=SZCdZVZnL2w&t=208s

  Диана Страхилова Николчева – старши учител по БЕЛ в СУ „Христо Ботев“, Враца

  III място – Ани Рускова филипова-Каменова – учител по БЕЛ в ОУ „Св. с. Кирил и Миетодий“, Враца

  Цветомила Василева Димитрова – учител по БЕЛ в ОУ „Христо Ботев“, с. Крушовица

  Класираните на първите три места получават грамота, книга и флаш памет.

  Поощрителни награди – грамота и книга – получават:

  Mаринела Иванова Табакова – ПГО,,Елисавета Багряна”, Бяла Слатина

  Стефан Василев Фенерски – СУ „Христо Ботев“, с. Галиче

  Теодора Павлинова Симеонова – СУ „Св.Св. Кирил и Методий“, с. Бутан